Felicitare Handmade - Happy Birthday to you

Buna, dragi prieteni!
Ieri am lucrat la o noua felicitare. Cautand printre materiale, am gasit aceste minunate cartoane care le-am primit impreuna cu masina de decupat Big Shot si m-am gandit sa fac o felicitare cu aceasta paleta de culori. Am vrut sa fac ceva mai diferit fata de ultimele mele creatii (vintage, shabby chic, multe flori). 



 Am vrut ceva mai simplu. Din pacate, nu reusesc sa ma opresc doar la cateva materiale si accesorii si dupa cum vedeti, felicitarea mea nu e chiar simpla, dar sunt incantata de rezultatul final.



Urarea am facut-o in programul cunocut de toti - Microsoft Word. Inca nu detin stampile cu diferite urari, asa ca trebuie sa ma descurc cu ce am :) . 


Interiorul l-am facut cat de cat simplu :D .


Materiale necesare pentru crearea acestei felicitari:
- Spellbinders - A2 Bracket Borders One
- Marianne Design - Creatables LR0235
- Perle (diferite marimi)
- Panglica saten

Va multumesc pentru vizita si va astept cu drag si data viitoare!

Comentarii

  1. SU-PERB !!! cum se zice : "lost and founded treasures" ? :D ce frumuseti pot sa iasa cind "gasesti" ceva uitat prin sertar ;).
    Imi plac fonturile de la sentiment. Absolut minunate. Zau ca nu ai nevoie de stampile pentru ele, uite ce frumoase au iesit asa.
    Aplauze pentru felicitare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi din suflet pentru toate comentariile tale dragute :)...
      Imi place sa folosesc Word'ul pentru urari, dar e mai greu si ia mai mult timp decat cu o stampila + trebuie sa folosesc doar bucati de carton mari ca sa nu ramana blocat in imprimanata, pe cand cu stampila poti folosi "ramasite" :) ...
      Poate intr-o zi voi reusi sa cumpar macar un set/doua cu urari :)... Pana atunci raman doar cu dorinta ;)...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu